Een eigen zaak, met personeel, runnen is heel hard werken. Dat weten we allemaal. En dankzij dat personeel krijg je dan misschien wel de kans om steeds een beetje groter te groeien, maar het kan je ook flinke kopzorgen opleveren. Want waar haal jij de tijd vandaan om ook nog eens de salarisadministratie te doen? Natuurlijk is het van belang dat dat op de juiste manier gebeurt en dat je mensen erop kunnen vertrouwen dat jij alles onder controle hebt, maar heb jij daar wel tijd voor?

Neem iemand in dienst voor deze taak

Ja, dát klinkt leuk! Je neemt gewoon nog iemand aan, die dan ook op de loonlijst komt en die je moet vertrouwen en waar je bepaalde taken aan moet delegeren. Maar dat valt nog niet mee. Zeker niet als je sowieso al moeite hebt om dingen uit handen te geven. Weet je zeker dat iemand jarenlange ervaring heeft op dit gebied, dan zal het misschien nog gaan. Maar er is een andere oplossing.

Besteed het lekker uit!

De salarisadministratie is een taak die je perfect kunt outsourcen. Wanneer je ervoor kiest om de loonadministratie uit te besteden, maak je het jezelf een stuk gemakkelijker. Je loonadministratie uitbesteden kan heel snel geregeld worden en dat geeft jou lucht. BCS heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van, onder andere, salarisadministratie. Door de loonadministratie van jouw bedrijf uit te besteden, kan jij gewoon weer doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Je hoeft dan niet meer iedere maand of iedere vier weken, op te zien tegen het moment dat de salarissen weer betaald moeten worden.

Natuurlijk kost het uitbesteden van de loonadministratie geld, maar jouw gemoedsrust is goud waard. Op deze manier kun je van veel meer waarde zijn voor je eigen bedrijf.

Maar er is meer

Als je dan toch met BCS in gesprek gaat, dan is het wellicht een goed idee om eens te kijken naar wat zij nog meer te bieden hebben. Er zijn inmiddels zoveel tools en apps ontwikkeld waarmee jouw werk als leidinggevende een stuk gemakkelijker wordt, waarom zou je daar geen gebruik van maken?

Denk dan bijvoorbeeld aan de administratie van de leaseauto’s, de verlof en verzuimregistratie en de planning. Overal zijn tools voor die, dankzij BCS, ook perfect ingericht kunnen worden voor jouw bedrijf. Zelfs voor het onboarden van nieuwe medewerkers kun je bij de software van BCS terecht. Het loont altijd de moeite om eens in gesprek te gaan met BCS. Of je nu een groot of een klein bedrijf hebt.